Як видалити свої дані

Updated / Оновлено: 12 листопада 2026

Спосіб 1 — найпростіший

Напишіть у тому самому чаті, де ви з нами спілкувалися (Facebook Messenger або Instagram Direct), слова «видалити мої дані». Помічник підтвердить прохання, і дані буде видалено.

Спосіб 2

Напишіть на info@proremont.net, вказавши ваше ім'я та спосіб зв'язку, яким ви з нами спілкувалися.

Що буде видалено

Чого видалити ми не можемо

Саме листування у Facebook або Instagram зберігається на боці цих платформ — його ви видаляєте у своєму застосунку.


How to delete your data (English)

Write "delete my data" in the same chat where you talked to us (Facebook Messenger or Instagram Direct). The assistant will confirm your request and the data will be deleted.

Alternatively, email info@proremont.net with your name and the contact you used.

Deleted: conversation history, your enquiry details and contact, all photos, plans and voice messages you sent. The conversation stored by Facebook or Instagram on their side can only be deleted by you, in their app.

PROремонт (euroremont.pro) · info@proremont.net